Zenica

KO FOŽ SDP BiH ZDK bira Predsjednicu, tri potpredsjednice i koordinatoricu

Nakon što je održana Izvještajno-izborna Konvencija Foruma žena SDP BiH i konstituisano Predsjedništvo FOŽ SDP BiH koje je utvrdilo rokove za održavanje Konvencija u KO/RO /OO FOŽ SDP BiH, Koordinacioni odbor Foruma žena SDP BiH ZDK je na sjednici održanoj u utorak, 16.06.2015.godine donio Odluku o sazivanju Izvještajno-izborne konvencije Foruma žena SDP BiH ZDK.

Prema odluci Koordinacionog odbora, Izvještajno izborna konvencija Foruma žena broji 77 delegatkinja iz 12 općinskih organizacija Foruma žena, i ista će se održati u utorak, 30.06.2015.godine u sali Gradskog odbora SDP BiH Zenica u 17,00 sati.

Konvencija će u skladu sa Odlukom o unutrašnjem organizovanju i radu KO FOŽ SDP BiH ZDK birati Predsjednicu, tri potpredsjednice i koordinatoricu.
Na ovoj sjednici Koordinacioni odbor je utvrdio i prijedlog Izvještaja radu za prethodni mandatni period i Program rada za naredni četverogodišnji mandat, koji će uputiti Konvenciji na razmatranje i usvajanje.

Izvještajno izborne konvencije Foruma žena u OO SDP BiH ZDK održat će se do 15.07.2015.godine u svim OO SDP BiH, nakon čega će biti konstituisan i Koordinacioni odbor Foruma žena KO SDP BiH ZDK u čiji sastav ulaze izabrane predsjednice foruma žena u OO SDP BiH ZDK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.