Klub zastupnika SDP BiH stajat će rame uz rame sa studentima u očuvanju njihovih prava

Klub zastupnika SDP BiH održao je sastanak sa predstavnicima SPUS-a u vezi pomoći studentima i njihovim pravima kao budućih nositelja razvoja društva. Na ovom sastanku Predstavnici SPUS-a su  iznijeli svoje zahtjeve među kojima su i prenos tri predmeta u narednu školsku godinu, apsolventski rokovi te dodatni rok za polaganje ispita u septembru.

„Naš stav je da se studentima mora pomoći, ali da se nivo nastave ne smije urušiti. Prava studenata kao budućih nositelja razvoja društva moraju se uvažavati“, kazali su iz Kluba zastupnika SDP BiH te naglasili da će stajati rame uz rame sa studentima u očuvanju njihovih prava i njihovog digniteta.

Iz Kluba zastupnika SDP BiH su naveli da je u protekle dvije godine pandemija u našoj državi uzdrmala studente jer kvalitet online nastave i pritisak rokova se odražava i fizički i psihički na njih a Klub zastupnika SDP BiH želi i mora voditi računa o njihovim zahtjevima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.