Dževad Hadžić

Klub SDA protiv uspostave protivgradne zaštite u Tuzli, Živinicama i Kalesiji

Šef Kluba SDP BiH u Skupštini Tuzlanskog kantona, naveo je kako je Klub SDP-a na današnjoj sjednici Skupštine TK, uputio inicijativu za uspostavu protivgradne zaštite u Tuzli, Živinicama i Kalesiji gdje trenutno isti ne postoji.

„Nedavne elementarne nepogode su pokazale učinkovitost ovakve vrste zaštite na očuvanju materijalnih dobara i poljoprivrednih usjeva u gradovima i opštinama u kojim ista postoji.

I pored činjenice da je Klub SDA odbio dati podršku ovoj značajnoj incijativi koja za isključivi cilj ima zaštitu poljoprivrednih i materijalnih dobara naših građana, ista je dobila potrebnu većinu i podržana je od strane većine poslanika u Skupštini TK.

Posebno čudi da ova inicijativa nije podržana od zastupnika SDA koji dolaze iz ove tri lokalne zajednice u kojima se traži uvođenje protivgradne zaštite.

S pravom se postavlja pitanje zašto nisu za to da se zaštiti imovina građana koji su ih birali“, navodi Hadžić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.