Karić i Efendić potpisali sporazume o sufinansiranju dva značajna projekta

Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić i gradonačelnica Grada Sarajeva Benjamina Karić potpisali su sporazume o sufinansiranju adaptacije prostora za potrebe obdaništa “Suncokreti” na Dobrinji i izgradnje dječijeg igrališta u ulici Antuna Branka Šimića, u MZ “Staro Hrasno”, u ukupnoj vrijednosti od 800.000 KM.

Gradonačelnica Karić iskazala je zadovoljstvo činjenicom da Grad Sarajevo i Općina Novi Grad imaju izuzetno dobru i kvalitetnu saradnju.

“Smatram da jedino tako možemo ostvariti najbolje rezultate za naše lokalne zajednice. Danas potpisujemo dva sporazuma koja su u potpunosti posvećena onim najvažnijim među nama, našoj djeci. Danas potpisujemo sporazum za rekonstrukciju odnosno izgradnju igrališta i za rekonstrukciju jednog dječijeg vrtića. Onoliko koliko budemo posvećeni našoj djeci, toliko možemo očekivati kvalitetne i dobre rezultate koji će doći u budućnosti. Ovo su samo dva u nizu projekata koje radimo i koje ćemo u budućnosti raditi zajedno, a nadam se da ćemo se već naredne godine, u martu ili aprilu družiti u istom ovom sastavu na otvaranju kako vrtića tako i dječijeg igrališta”, izjavila je gradonačelnica Karić.

Karić se zahvalila Gradskoj administraciji i administraciji Općine Novi Grad kao i Gradskom i Općinskom vijeću koji su podržali ovu namjeru načelnika Efendića i gradonačelnice za saradnju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.