Tuzla

Kantonalni odbor SDPBiH Tuzla uputio pismo podrške dr. Denisu Bećiroviću

Puna podrška dr. Bećiroviću u njegovom hrabrom i dostojanstvenom nastojanju zaštite suvereniteta i integriteta Bosne i Hercegovine

Slika

Predsjedništvo Kantonalnog odbora SDPBiH Tuzla je uputilo otvoreno pismo podrške dr. Denisu Bećiroviću u povodu inicijative Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine za smjenu dr. Bećirovića sa funkcije člana Kolegija ovog doma.

U pismu se, između ostalog, daje puna podrška dr. Bećiroviću u njegovom hrabrom i dostojanstvenom nastojanju zaštite suvereniteta i integriteta Bosne i Hercegovine.

Pismo u cjelosti možete pročitati ispod.

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.