Mirsad Ćatić za portal novi.ba

Kandidatura za ovu poziciju nije politička, političari obećavaju a ne ispunjavaju

Ja sebe ne smatram političarem, kandidatura za ovu poziciju načelnika nije politička nego je kandidatura čovjeka koji želi da mijenja na bolje, da ono što obeća uradi, a to nije politika, političari obećavaju a ne rade” – kazao je za Novi.ba Mirsad Ćatić, kandidat SDP-a za načelnika Općine Novo Sarajevo.

Inače, Ćatić je čuveni komandant Armije Republike BiH, pisac, scenarista i producent. Motiv za njegovu kandidaturu je, kako kaže, loša situacija u zemlji počevši od uslova u kojim odrastaju djeca i mladi. “Nismo u poziciji djeci da osiguramo bezbrižno djetinjstvo. Zašto? Zato što mi odrasli u fazi kada treba da se posvećujemo djeci i mladima mi se još uvijek borimo za vlastiti život. Prije rata je većina nas imala završen životni status poslie rata smo svi bačeni na koljena i polako se dižemo – za to vrijeme djeca odrastaju pored nas, a mi smo nemoćni da išta uradimo.”

Za Novi.ba Ćatić je govorio o situaciji u Općini Novo Sarajevo, o onome što treba promijeniti i na čemu treba raditi kako bi se svim stanovnicima ove Općine popravili uslovi za život.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.