Građani žele novu snagu, energiju, promjene

Kandidatkinja za načelnicu Edita Sulejmanović u MO Saraj Polje

U Mjesnom odboru Saraj polje u srijedu je održan prvi sastanak članova partije, simpatizera i građana sa našom kandidatkinjom za načelnicu općine Novi Grad Editom Sulejmanović.

Ona je upoznala prisutne sa Izbornim programom, te istakla kako je spremna da na kvalitetan način odgovori izazovima koje nosi funkcija načelnice.

“Živimo u turbulentnim političkim vremenima za BiH, ali moramo se izboriti i uz pomoć jedinstvene ideje SDP vratiti na zasluženo mjesto. Moramo lobirati za socijaldemokratske vrijednosti i naš Izborni program kako bi postigli što bolje rezulate na narednim izborima” zaključila je Sulejmanović.

Kandidatkinja za načelnicu SDP u Novom Gradu izrazila je i zadovoljstvo dosadašnjim radom kroz mjesne i općinski odbor. “Podrška koju do sada imam je na zavidnom nivou. Prepoznajem  znatiželju, ali i želju građana, jer sam novi kandiat, nova snaga, nova energija, žena, a to čini mi se upravo i žele u Novom Gradu”, kazala je Edita Sulejmanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.