Kadrovska komisija SDP BiH

Kandidati za predsjednika SDP-a Nikšić, Pudarić, Lipovača, Alagić, Mustafić, Borić, Helez, Bešlagić

Naša jedina dama koja je prihvatila kandidaturu je Besima Borić – kaže Behmen. Osim Besime Borić kandidati su Nermin Nikšić, Svetozar Pudarić, Hamdija Lipovača, Mahmut Alagić, Ferhat Mustafić, Selim Bešlagić i Zukan Helez koje je predložila baza.

Slika

 Sjednica Kadrovske komisije SDP-a na kojoj su se razmatrale kandidature za novog predsjednika ove stranke završena je. Kako je za Patriu potvrdio Alija Behmen, predsjednik Kadrovske komisije, kandidaturu je od 31 evidentiranog prihvatilo osam kandidata, s tim da je Bogić Bogićević na putu  i da će se u srijedu znati da li će on prihvatiti kandidaturu.

– Od osam kandidata jedna je žena, a vidjet ćemo šta će se desiti sa ovim devetim.  Naša jedina dama koja je prihvatila kandidaturu je Besima Borić – kaže Behmen. Osim Besime Borić kandidati su Nermin Nikšić, Svetozar Pudarić, Hamdija Lipovača, Mahmut Alagić, Ferhat Mustafić, Selim Bešlagić  i Zukan Helez koje je predložila baza.

Konačan prijedlog liste kandidata za predsjednika stranke ide na Glavni odbor koji usvaja konačnu listu kandidata koja ide na Kongres koji je 6. decembra.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.