Bihać

Kandidati SDP-a u obilasku Mjesne zajednice Izačić, zapadne kapije Grada

Obilazak kandidata SDP-a na čelu sa dr. Hajrudinom Havićem i dr.sci. Fatkom Kulenović, nastavljen je posjetom Mjesne zajednice Izačić.

Ponositi stanovnici zapadne kapije grada oduvijek su jaka baza članstva i simpatizeri SDP-a, potvrđeno je ponovo prilikom ovog susreta. Tokom razgovora građani su pomenuli konkretne probleme s kojima se svakodnevno suočavaju. Skrenuli su pažnju na  nedovršeno asfaltiranje u naselju Čavnik, potrebu za zamjenom stupova javne rasvjete te nastavkom uvođenja javne rasvjete u zonama gdje je nema. Sa mještanima naselja Vikići i Čavnik također su razmatrane brojne teme vezane za svakodnevicu. Konstatirano je da ovdašnji poduzetnici i poljoprivrednici zaslužuju značajniju podršku gradskih vlasti za projekte koji bi im omogućili bolji život i veći stepen zapošljavanja u sektorima privatnog poduzetništva i poljoprivrede. U srdačnoj atmosferi predstavljen je izborni program SDP-a, Bihać za sve nas, koji je, svakodnevno se direktno na terenu pokazuje, istinski zbir  konkretnih rješenja u svim sferama života, potvrđeno je i u Mjesnoj zajednici Izačić.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.