GO SDP Bihać

Kandidati SDP-a iz Bihaća u posjeti Mjesnoj zajednici Prekounje

Mjesna zajednica Donje Prekounje bila je i biti će lokalna zajednica kojoj će SDP u svakom vremenu posvetiti dužnu pažnju i zalagati se odlučno za njen bolji status u okviru funkcionisanja grada Bihaća. Ovo je još jednom ponovljeno u razgovoru sa sugrađanima prilikom posjete kandidata SDP-a za lokalne izbore.

I tokom ove posjete razgovaralo se o refleksiji migrantske krize na život mještana. Delegacija SDP-a predvođena nosiocem liste Alenom Zulićem i kandidatom za gradonačelnika dr. Hajrudinom Havićem položila je cvijeće ispred spomen obilježja. Dan formiranja 5. korpusa ARBiH bio je prilika i da se polaganjem cvijeća, učenjem Fatihe i minutom šutnje oda počast svim braniocima i oslobodiocima Bihaća koji su položili život u temelje slobode.

„Ovo je jedan od onih posebnih dana iz života i kulture sjećanja kada se zaista mora ostaviti sve po strani i u sjećanju s poštovanjem vratiti u vrijeme kada su naši sugrađani, boreći se za slobodu umirali, da bi neke naredne generacije Bišćana živjele u slobodi“ – kazano je između ostalog ovom prigodom.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu