GO SDP Bihać

Kandidati SDP-a Bihać na gradskom trgu se družili sa sugrađanima

U okviru programa dijaloga sa građanima, te uz poštivanje mjera u aktuelnoj pandemiji, kandidati SDP-a Bihaća su na gradskom trgu dijelili sugrađanima izborne materijale za predstojeće lokalne izbore. I ovom prilikom u razgovoru sa sugrađanima potvrđeno je da SDP uživa povjerenje za ciljeve postavljene za naredni četverogodišnji mandat. SDP je u minulih 4 godine odgovorno i dosljedno u Gradskom vijeću branio interese građana Bihaća, vladavinu zakona i pravo na bolji život svih.

SDP je van svake sumnje kritikovao prevrtljivost, bahatost i nepoštenje onih koji su nastojali svoje interese pretpostaviti gradu i građanima. Upravo na tim činjenicama i tokom razgovora sa građanima, zatražena je s motivom više podrška na predstojećim izborima za kandidate SDP-a, jer sa malo više dobre volje Bihać mora i može bolje.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu