GO SDP Bihać

Kandidati SDP-a Bihać na gradskom trgu se družili sa sugrađanima

U okviru programa dijaloga sa građanima, te uz poštivanje mjera u aktuelnoj pandemiji, kandidati SDP-a Bihaća su na gradskom trgu dijelili sugrađanima izborne materijale za predstojeće lokalne izbore. I ovom prilikom u razgovoru sa sugrađanima potvrđeno je da SDP uživa povjerenje za ciljeve postavljene za naredni četverogodišnji mandat. SDP je u minulih 4 godine odgovorno i dosljedno u Gradskom vijeću branio interese građana Bihaća, vladavinu zakona i pravo na bolji život svih.

SDP je van svake sumnje kritikovao prevrtljivost, bahatost i nepoštenje onih koji su nastojali svoje interese pretpostaviti gradu i građanima. Upravo na tim činjenicama i tokom razgovora sa građanima, zatražena je s motivom više podrška na predstojećim izborima za kandidate SDP-a, jer sa malo više dobre volje Bihać mora i može bolje.