Sarajevo

Kadrovska komisija SDP-a danas evidentira kandidature za predsjednika stranke

Nakon današnje sjednice stranačkog Predsjedništva, za sada ima dvadesetak kandidatura koje su podnijele općinske organizacije, ali to ne znači da će sve to biti kandidati za predsjednika SDP-a BiH

Slika

Sastanak Kadrovske komisije Socijaldemokratske partije (SDP) BiH na kojem će biti evidentirane kandidature za predsjednika ove partije bit će održan danas.

Kako je rečeno Agenciji FENA u SDP-u nakon današnje sjednice stranačkog Predsjedništva, za sada ima dvadesetak kandidatura koje su podnijele općinske organizacije, ali to ne znači da će sve to biti kandidati za predsjednika SDP-a BiH. Naime, svaki kandidat mora popuniti obrazac kojim prihvata kandidaturu.

Rok za podnošenje kandidatura je istekao jučer u 12.00 sati, ali ukoliko je neka općinska organizacija poslala kandidaturu prije 12.00 putem pošte, sve te kandidature također treba razmotriti.

Tako će danas Kadrovska komisija pripremiti kandidature za sjednicu Glavnog odbora, koja će biti održana za deset dana.

Prema ranijim najavama, novi predsjednik SDP-a bit će izabran na vanrednom kongresu 6. decembra.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.