Albin Muslić

Kada se planira nastavak izgradnje ceste od Bihaća prema Bosanskoj Krupi?

Na današnjoj sjednici Predstavničkog doma pitanje je imao i zastupnik SDP BiH Albin Muslić, koji se fokusirao na opasnu magistralnu cestu M-14.

– Pitat ću ceste FBiH da li u narednom periodu i kada planira nastavak izgradnje ceste od Bihaća prema Bosanskoj Krupi preko Grmuško – Srbljanskog platoa i da se konačno izmjesti saobraćaj iz kanjona rijeke Une na dionici magistralnog puta M-14 koji je jedan od najopasnijih magistralnih pravaca u BiH. Izgradnja tog puta kojim bi se spojila Bosanska Krupa i Bihać i uspostavila koliko-toliko pristojna komunikacija na USK traje više godina, više od 10 godna.

U ime građana Bihaća, USK tražim od JP Ceste FBiH konkretan odgovor da li će se nastaviti izgradnja i kada, te kada se očekuje dovršetak izradnje te putne komunikacije. Postavljam tri godine ovo pitanje – rekao je Muslić.

faktor.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.