Aner Žuljević

Kad imate višegodišnju anarhiju u MUP-u HNK, onda divljaci kolo vode

Član Predsjedništva SDP-a Aner Žuljević na svom Facebook profilu objavio je status u kojem reagira na sinoćnje nerede koje su izazvali navijači nogometnog kluba Zrinjski Ultras.

Žuljević je u svom komentaru naveo da su Ultrasi samo izvršioci “sportske” politike na terenu.

-Kad imate višegodišnju anarhiju u MUP-u HNK, onda divljaci kolo vode. Nema ništa od vanrednih GV i Skupština, to je čisti paravan da odgovorni ponovo zataškaju stvar. Imali smo ih 15 na ovu temu, sve bude čisti paravan kroz nekakve zaključke koje niko ne poštuje i sve se nastavi po starom. Riba smrdi od glave, ovi idioti su samo izvrsioci „sportske“ politike na terenu”, napisao je Žuljević.

On dalje tvrdi da su institucije HNK-a kontaminirane i da se ova situacija može riješiti jedino angažiranjem Federalne uprave policije i SIPA-e.

-Zakon je jasan, sankcije propisane. Svi koji se igrate vatrom, morate znati da će biti kasno ako padne mrtva glava – napisao je Žuljević.

U prilogu svog statusa Žuljević je podsjetio da je prije pet godina u Parlamentu FBiH predložio amandmane na prijedlog izmjena krivičnog zakona koji bi drakonski kažnjavao navijačke izgrede. Amandmani su propali, ali on je napisao da će ih ponovo uputiti Parlamentu FBiH.

avaz.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.