Vedran Kaser

Kad će se asfaltirati regionalni put između Tešnja i Maglaja?

Vedran Kaser, zastupnik SDP BiH u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona je na današnjoj sjednici ove Skupštine postavio pitanje, koje se odnosi na interes građana Tešnja i Maglaja.

„Planira li Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu i okoline pokrenuti aktivnosti na asfaltiranju regionalnog puta R474 u dijelu Crnog vrha odnosno između općine Tešanj i Maglaj?

Znajući važnost ovog regionalnog puta smatram da što prije treba pristupiti rješavanju ovog problema s obzirom da je R474 važna alternativa za M4 za sve građane navedenog kraja ali i za razvoj privrede.

Turistički potencijali su značajni u ovom dijelu našeg Kantona što se također ne smije zanemariti jer bi se rješavanjem ovog problema pospješio i razvoj turizma“, navodi u svom pitanju Kaser.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.