Darovanje krvi

Još jedna uspješna akcija Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj

Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj je, u suradnji sa Crvenim križom/krstom Tešanj, u utorak, 13. oktobra 2015. godine, realizovao akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Ovo je samo nastavak aktivnosti Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj koje imaju za cilj probuditi svijest kod građana da pomognu onima kojima je to potrebno.

Darivanje krvi je najhumaniji i najdragocjeniji poklon koji čovjek može pokloniti čovjeku.

darovanje krvi 2

Zahvaljujemo se još jednom Crvenom križu/krstu Tešanj, Odjelu transfuziologije Opće bolnice Tešanj, a posebno građanima koji su se odazvali akciji, a bez kojih ona ne bi bila realizovana.
Velika zahvala drugaricama i drugovima iz Doboja i Doboj-Juga koji su podržali akciju i tako pokazali da su mladi spremni da grade bolje i humanije društvo.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.