Još jedna humanitarna akcija Foruma mladih SDP Donji Vakuf

“Zajedno u bolje dane” najnovija je u nizu humanitarnih akcija Foruma mladih SDP Donji Vakuf kojima će se pomagati socijalno ugroženim kategorijama na području naše općine. Pakete će dobivati socijalno ugrožene kategorije, bilo da se radi o starijima, radno nesposobnim osobama i porodicama, kao i dugo nezaposlenim osobama s niskim ili nikakvim primanjima. Akcija je započela podjelom bajramskih paketa za višečlane i socijalno ugrožene porodice, kao i starije samce bez primanja; a nastavit će se prikupljanjem školskog pribora za predstojeću školsku godinu.

Akcenat na humanitarnim akcijama je dugotrajnog karaktera. Zato pozivamo sve članove i simpatizere SDP-a da se priključe navedenim akcijama. Sve potrebne informacije mogu se dobiti u inboxu naše stranice ili u prostorijama stranke.

Forum mladih SDP Donji Vakuf će se u nastavku svoga rada fokusirati na poboljšanje kvalitete života putem projekata i drugih aktivnosti, kao i na poboljšanju položaja mladih u općini Donji Vakuf.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu