Čirkin

Još jedna cirkusna predstava vlasti RS-a

On je u izjavi novinarima rekao da o tome govori preimenovanje tog zakona u RS iz prijedloga u nacrt, jer dok se završi sva procedura doći će i oktobar mjesec, a nakon izbora ta tema će već biti zaboravljena

Slika

Vladajuća koalicija u Republici Srpskoj (RS) se vrlo jeftino poigrava s pitanjem prebivališta, koje je u nadležnosti države BiH, a sve zbog predstojećih oktobarskih izbora – izjavio je danas u Banjoj Luci Behzad Čirkin, poslanik SDP BiH u Narodnoj skupštini RS-a. 

On je u izjavi novinarima rekao da o tome govori preimenovanje tog zakona u RS iz prijedloga u nacrt, jer dok se završi sva procedura doći će i oktobar mjesec, a nakon izbora ta tema će već biti zaboravljena.
 
-To je još jedna cirkusna predstava vladajuće koalicije u RS – kategoričan je Čirkin. 

On naglašava da ovo pitanje, i u kontekstu tvrdnji o referendumu i ocjepljenju RS-a, nije u interesu građana RS i BiH. 

Čirkin je odbacio optužbe zvaničnika RS-a o priprema izbornog inžinjeringa, pa i preko federalnog zakona o povratnicima, ističući da u oba entiteta postoje grupe građana koje su "debelo zakinute“ za svoja elementarna pravna po osnovu učešća u radu, kao civilne žrtve rata ili su povratkom na svoja ognjišta zakinuti

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.