Enver Bijedić

Jedino SDP može odbraniti Tuzlu od velike pojave nacionalizma

Obraćajući se novinarima na nedavno održanoj zajedničkoj press konferenciji Gradske i Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla, predsjednik KO SDP BIH Tuzla, Enver Bijedić je kazao:

– “Moramo kao SDP zbiti naše redove jer jedino on može odbraniti Tuzlu, Tuzlanski kanton, da ne kažem i državu, od velike pojave nacionalizma koji prijeti i koji se ujedinjuje. Nacionalne partije se ujedinjuju i lako sklapaju dogovore, a svi smo svjesni šta su tenacionalne partije svojim dogovaranjem napravile prije 24 godine.”

– “Ako sad pustimo i ako ne napravimo jedan lijevi blok partija koje bi trebale da budu pravi odgovor na takve nacionalne težnje, možemo ponovo doživjeti velike probleme na ovim prostorima.” zaključio je Enver Bijedić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.