SDP BiH Lukavac

Javno pitamo nelegalni menadžmentu JU DZ Lukavac u vezi tendera za nabavku sanitetskog vozila

Kao odgovorna politička Partija dužni smo upoznati građane Općine Lukavac, preko Saopćenje za javnost da zbog nezakonitog i suvišnog zapošljavanja nema sredstava za nabavku sanitetskog vozila u domu zdravlja.

Dom zdravlja Lukavac je tokom kratkog vremena mandata legalno izabranog Upravnog odbora na čelu sa dr. Adnanom Aljukićem i v.d. direktoricom Dajanom Čolić planirao sredstva za nabavku na leasing novog sanitetskog vozila. Bio je raspisan i javni poziv, odnosno tender za nabavku.

Nakon nezakonite smjene i dolaska na vlast aktuelnog nelegalnog Upravnog odbora i direktora dr. Mirsada Jarakovića bez objašnjenja je uklonjen ovaj tender i obustavljen postupak nabavke.
Podsjećajući javnost da prethodne vlasti nikada tokom svoje vladavine SDA stranke nisu kupile novi sanitet za potrebe pacijenata, a da je trenutno stanje sa ovim vozilima alarmantno, ističemo da su direktorica Čolić i predsjednik UO Aljukić bili osigurali sve potrebne uslove da se nabavi adekvatno vozilo.

Javno pitamo nelegalnu upravu da li su odustali od nabavke novog saniteta da bi osigurali plaće za nelegalno zapošljavanje djece gospode Admira Turkića, Mirsada Jarakovića i niza drugih politički inspirisanih zapošljavanja?

Javno pitamo do kada će građani i pacijenti plaćati bolesne ambicije i nezasite želje onih koji „većinom ruku u vijeću“ sistemski terorišu građane gotovo godinu dana?

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.