Javna tribina SDP BiH o trenutnoj društveno-političkoj situaciji u SBK

U subotu, 25.03.2018.godine, u Kruščici, Općina Vitez, organizirana je javna tribina SDP BiH o trenutnoj društveno-političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i Srednjobosanskom kantonu.

Za izuzetno veliku posječenost ovom skupu koji je održan u Diskoteci Queen u Kruščici svakako je, između ostalog, zaslužna i puna podrška koju je SDP BiH pružio potpuno opravdanoj borbi mještana ove Mjesne zajednice za očuvanje izvorišta istoimene rijeke, te se prisutnim obratila i jedna od heroina ove borbe – gospođa Amela Zukan, koja je još jednom istakla da mještani neće odustati od spriječevanja izgradnje MHE na ovoj rijeci.

Pored nje prisutnima su se obratili Alen Đelilović, predsjednik Osnovne organizacije SDP BiH Kruščica, Zdravko Livančić, predsjednik Općinske organizacije SDP BiH Vitez, Mira Grgić, članica Predsjedništva SDP BiH, Nijaz Helez, Predsjednik Kantonalne organizacije SDP BiH SBK/KSB i Zukan Helez, Potpredsjednik SDP BiH.

Posjeta Kruščici i razgovor sa građanima je samo jedna od niza aktivnosti koje provodi SDP BiH u Srednjobosanskom kantonu, a velika podrška i interesovanje građana je najbolji pokazatelj njihove želje i potrebe da se stanje u Bosni i Hercegovini i Srednjobosanskom kantonu pokrene nabolje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.