Jablanica

Javna tribina – Plan za pravednije društvo

U Jablanici je, u organizaciji Foruma seniora/ki OO SDP BiH Jablanica, održana javna tribina pod nazivom ,,Plan za pravednije društvo”.

Gosti tribine su bili predsjednica Foruma seniora/ki SDP BiH Suada Hadžović i član predsjedništva Foruma seniora/ki SDP BiH Mustafa Polutak, general Armije R BiH. Na tribini je izložena problematika vezana za penzionere, kao i primjena novog Zakona o PIO F BiH.

Gosti su detaljno obrazložili dio Plana 10 SDP BiH koji se odnosi na penzionere i osobe starije životne dobi, čija implementacija slijedi nakon Općih izbora oktobra 2018.g.

Tribina je veoma dobro posjećena, a prisutni su dali podršku mjerama predviđenim u Planu 10.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.