OO SDP BiH Bugojno

Javna tribina „Dan državnosti BiH“

Povodom 25. novembra, Dana državnosti BiH, Općinska organizacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Bugojno sinoć je u Kristalnoj sali Općine Bugojno sa početkom u 18 sati upriličila  Javnu tribinu na temu „Dan državnosti BiH“.

 

Učesnici tribine su bili: Mirsad Bušatlija i Miro Lazović. Na početku tribine, prisutnima se obratio predsjednik Općinske organizacije SDP BiH Bugojno Admir Škandro, koji je ukazao na značaj ovog veoma bitnog datuma za našu državu. Profesor historije Mirsad Bušatlija za ovu prigodu pripremio je video-prezentaciju pod nazivom „Bosna kroz vijekove“.03

Učesnik tribine Miro Lazović osvrnuo se na predratni, ratni i period nakon rata kad je obnašao funkciju predsjednika Skupštine Republike Bosne i Hercegovine, te je tom prilikom iznio svoja viđenja cjelokupne situacije vezane za državnost Bosne i Hercegovine.

Javnu tribinu svojim nastupom upotpunile su članovi Gradskog hora Bugojno.

Također, prije same tribine upriličena je podjela mjesečnog izdanja novin Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine „Glas slobode“.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.