Jasminko Kapić novi predsjednik OO SDP BiH Maglaj

U kino sali Doma kulture “Edhem Mulabdić” u Maglaju održana je Izvještajno-izborna Konferencija Općinske organizacije SDP BiH Maglaj na kojoj je izabrano novo rukovodstvo za mandatni period 2019.-2023. godina.

Novi predsjednik Općinske organizacije SDP BiH Maglaj je Jasminko Kapić, koji je osvojio svih 95 glasova prisutnih delegata.

Izabran je i novi Općinski i Nadzorni odbor OO SDP BiH Maglaj. Tokom Konferencije dodijeljene su zahvalnice zaslužnim članovima OO SDP BiH Maglaj za nesebičan rad i doprinos u jačanju socijaldemokratije na području općine Maglaj u proteklim decenijama.

“Kao novi Predsjednik OO SDP BiH Maglaj, želim se zahvaliti svim delegatima koji su prisustvovali današnjoj Izborno-izvještajnoj konferenciji naše općinske organizacije i koji su mi ukazali veliko povjerenje da u naredne četiri godine vodim jednu od najuspješnijih općinskih organizacija SDP-a u BiH, a zašto je zaslužno i prethodno rukovodstvo na čelu sa gospodinom Mirsadom Mahmutagićem. Važno je istaći da je cjelokupan proces protekao u fer i demokratskom duhu, te da ćemo zajedničkim snagama nastaviti razvijati i širiti ideju socijaldemokratije” – izjavio je Kapić.

Nakon Izvještajno-izborne Konferencije, u Općinskoj organizaciji izborni proces se nastavlja izborom novih rukovodstava u osnovnim i interesnim organizacijama koje djeluju unutar OO SDP BiH Maglaj.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.