Jasmin Imamović u posjeti OO SDP BiH Visoko

U srijedu 22.11.2017. godine, predstavnici Općinskog odbora Socijaldemokratske partije, ugostili su člana Glavnog odbora SDP BiH i dugogodišnjeg gradonačelnika Tuzle Jasmina Imamovića.

Tokom posjete predstavnici OO SDP BiH Visoko su sa gradonačelnikom Imamovićem razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji u Visokom. Dogovorena je i organizacija tribine na temu „Ustavne promjene u BiH“ na kojoj bi jedan od predavača bio gradonačelnik Imamović.

Nakon razgovora Imamović i predstavnici OO SDP BiH Visoko su prisustvovali otvaranju „Dana Zaima Muzaferije“ u Zavičajnom muzeju u Visokom.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.