Jasmin Imamović razgovarao sa predstavnicima UNDP-a o obnovi Mejdana

Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, sa saradnicima, susreo se danas sa predstavnicima Razvojnog programa Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini (UNDP u BiH), i to sa Raduškom Cupać, voditeljicom Sektora za energiju i okoliš i Sinišom Ubiparipovićem, šefom Regionalne kancelarije Doboj.

Tema sastanka je bila obnova Sportsko kulturno privrednog centra Mejdan, nakon nedavne poplave. Gradonačelnik se zahvalio predstavnicima UNDP u BiH na brzoj reakciji i predloženim mogućnostima zajedničke obnove Mejdana:

„Mi već više od deset godina uspješno sarađujemo sa UNDP u BiH, na različitim projektima, i imamo samo pozitivna iskustva. Zahvaljujem UNDP u BiH na saradnji na različitim projektima, pogotovo zahvaljujem sada na njihovoj ponudi da nam pomognu.

Sigurno je da smo sa UNDP-jem mnogo jači nego sami i zajedno ćemo obnoviti Mejdan i to sa ciljem da ovu nepriliku pretvorimo u priliku, da Mejdan bude bolji nego što je bio prije poplave. Jako je važno da imamo snagu kontinuiteta, a UNDP i Grad Tuzla imaju kontinuirano dobru i uspješnu saradnju”,istaknuo je Jasmin Imamović.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu