Završni modul

Jasmin Imamović otvorio IV modul Akademije socijalne demokratije u Tuzli

Završni modul Akademije socijalne demokratije održava se u Tuzli, gdje su se učesnici i učesnice iz cijele Bosne i Hercegovine susreli sa gradonačelnikom Tuzle i potpredsjednikom SDP BiH Jasminom Imamovićem. U toku uvodnog predavanja na temu „Ljevica u BiH – komunistička zaostavština i/ili progresivna snaga,“ Imamović je naglasio da je vrijednost antifašizma ključna za ljevicu u BiH, ne zanemarujući i druge vrijednosti koje su jednako važne, poput odgovarajućih ekonomskih i socijalnih politika.

Tokom predavanja je diskutovano o pobjedi i izazovima SDP BiH u Tuzli, Gračanici, Gradačcu, Lukavcu, Živinicama, Maglaju, Bosanskoj Krupi, Ključu; o potrebi ujedinjenja ljevice na BH političkoj sceni, te izazovima sa kojima se susreće SDP BiH u borbi za radnička prava i jedinstvo države. Učesnici i učesnice akademije su naročito bili zainteresovani za pitanja ujedinjenja ljevice, odnosno načina uključivanja svih  društvenih slojeva koji zagovaraju ideje socijaldemokratije.

Ovim modulom se završava ovogodišnja Akademija socijalne demokratije koja se realizuje u saradnji partnerskih organizacija Foruma lijeve inicijative i Fondacije Friedrich Ebert. Prva tri modula su održani na Jahorni, u Vogošći i Neumu, te su tretirali oblasti lokalne samouprave, političke ekonomije i političke komunikacije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.