Jasmin Imamović dao podršku kandidatkinji za gradonačelnicu Srebrenika Almi Muratović

Gradonačelnik Tuzle i član Predsjedništva SDP BiH Jasmin Imamović posjetio je Gradsku organizaciju SDP-a Srebrenik.

„Danas smo imali izuzetnu čast i zadovoljstvo da u našem gradu ugostimo člana Predsjedništva SDP BiH i istinskog prijatelja Grada Srebrenika Jasmina Imamovića.

Aktuelni i budući gradonačelnik Tuzle izražava punu podršku SDP-u GO Srebrenik na predstojećim lokalnim izborima, kandidatima za GV i našoj kandidatkinji za gradonačelnicu Srebrenika Almi Muratović.

Kao što je poznato, Jasmin Imamović je jedan od najuspješnijih gradonačelnika u našoj državi, jedinstven po svojim menadžerskim sposobnostima i originalnim idejama, a posebnu pažnju posvećuje i našem Srebreniku.

Na današnjem radnom sastanku utvrđene su smjernice rada i buduće saradnje, a donesena je i odluka o izradi Strategije razvoja Grada Srebrenika koja će sadržavati niz značajnih projekata u saradnji sa Gradom Tuzla, a čijoj će se realizaciji pristupiti nakon lokalnih izbora u novembru”, navode iz GO SDP Srebrenik.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu