Jačati postojeće i stvarati spletove novih pojačanih veza Krajine i Sarajeva

Rukovodstvo kantonalne organizacije SDP Sarajevo održalo je sastanak sa predstavnicima SDP Unsko-sanskog kantona.

Tim povodom, razgovarano je o mnogobrojnim temama ali između ostalog o mogućnosti međusobne saradnje i uzajamne podrške Kantona Sarajevo i Unsko-sanskog kantona. Istaknuti su projekti koje Grad Sarajevo i Kanton Sarajevo već provode u Krajini, te su dogovoreni određeni projekti koje će SDP-ovci pokrenuti ubuduće u sferi turizma, obrazovanja, kulture, privrede i drugim oblastima.

Posebno je naglašena važnost projekata koji će jačati postojeće i stvarati spletove novih pojačanih veza Krajine i Sarajeva.

Predsjednik KO SDP BiH Sarajevo Adnan Šteta upoznao je prisutne članove rukovodstva SDP USK sa projektima sarajevskog SDP-a, te istakao da ovaj sastanak predstavlja dobru priliku upoznavanja stanja organizovanosti kantonalnih organizacija, kao i aktivnosti koje ove organizacije provode na terenu i upoznavanja projekata koje SDP-ovci provode u institucijama vlasti.

Predstavnici SDP USK zahvalili su se na gostoprimstvu, te naglasili svoju spremnost za zajedničko djelovanje, kako bi se saradnja ova dva kantona podigla na viši nivo.

Na ovom sastanku je zaključeno da će nastavak aktivnosti biti odraz jedinstva Sarajeva i Krajine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.