Jablanica ostaje bez priključka na koridor Vc

Na jučer održanoj sjednici OV Jablanica, vladajuća struktura koju čine vijećnici i načelnik iz  reda SDA skupa sa koalicionim partnerima HDZ-om, SBB-om i satelitima iz reda nezavisnih vijećnika, još jednom je demonstrirana sva nemoć i nesposobnost koja će Jablanicu i njene građane skupo koštati.

Iako su javnost iz jablaničke SDA stalno uvjeravali kako će to što SDA vlada na svim nivoima odlučivanja, biti korisno i za naš grad, još jednom smo se uvjerili da njihovu nesposobnost ne može ništa nadomjestiti.

Kao plod tzv. saradnje lokalne vlasti sa višim nivoima, dobili smo grad bez priključka na koridor Vc. Istovremeno se pitamo da li je plod saradnje zvaničnika SDA na svim nivoima vlasti i to što će most Bitke za ranjenike po svemu sudeći biti restauriran tek 2021. godine, iako su ne tako davno iz jablaničke SDA tvrdili, uz javno postavljene bilboarde, da će restauracija otpočeti još u prošloj godini.

Da li su navedeni rezultati plod nesposobnosti vladajuće strukture u Jablanici ili pak plod takozvane saradnje zvaničnika SDA na svim nivoima, više nema dilema. Bit će da je i jedno i drugo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.