Jablanica domaćin prvog nivoa edukacije mladih

Jablanica je bila domaćin prvog nivoa edukacije koji predstavlja dio SDP-ovog programa obrazovanja mladih ljudi širom Bosne i Hercegovine o ideji i vrijednostima socijaldemokratije, društvenog aktivizma i potrebi političkog angažovanja mladih u lokalnim zajednicama.

Učesnici i učesnice edukacije, ocijenili su ovaj potez Socijaldemokratske partije da edukuje mlade ljude i pruži im priliku da budu dio šireg edukativnog programa kao vrlo korisnim za društveno politički rad mladih. Tokom diskusije učesnici su ukazali na to da su vrijednosti socijaldemokratije najprihvatljivije svim društvenim slojevima u Bosni i Hercegovini stvarajući time temelj za socijalno osjetljivu državu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.