FOŽ SDP BiH Ilidža

Izvještajno-izborna Konvencija Foruma žena Općinske organizacije SDP BiH Ilidža

U prepunoj sali za sjednice, većeras je održana Izvještajno-izborna Konvencija Foruma žena Općinske organizacije SDP BiH Ilidža kojoj su prisustvovale sve pozvane delegatkinje (36), što u praksi političkog djelovanja predstavlja rijetkost, ali i izraz osnaženja žena za političku borbu  na ostvarivanju boljeg položaa u društvu.-

Nakon usvajanja Poslovnika o radu konvencije, izbora radnih tijela, te pozdravnih obraćanja i podrške Predsjednika Općinske organizacije Samira Habote i predsjednika FOM-a Kemala Pezo, predstavnice FOŽ-a KO SDP Sarajevo, Fatime Skok-Hadžović u svoje i u ime predstavnica FOŽ-a Hadžići i Vogošća, usvojen je Izvještaj o radu Povjereništva FOŽ-a, pristupljeno je utvrđivanju listi kandidata za članove Predsjedništva FOŽ-a, a potom i procesu izbora.

Između dvije kandidatkinje za predsjednicu FOŽ-a, većinom glasova (28) izabrana je Zineta Mulaosmanović, dok je kandidatkina Emina Vukičević dobila 4 glasa.

Za potpredsjednice FOŽ-a izabrane su:Ibišević Marijana, Mirela Ešpek i Almedina Delalić dok je za koordinatoricu izabrana Nadija Kosovac-Poplata.

Nakon čestitki izabranom novom rukovodstvu FOS-a i zahvalnosti za aktivitet ranijoj predsjednici Sehiji Milišić, u povodu 74.rođendana, riječima, Zahvalnicom i prigodnim poklonom, upriličeno je iskazivanje zahvalnosti za dugogodišnji nesebični aktivitet članici FOŽ-a Suadi Hadćović.

Svećarski dio Konvencije nastavljen je druženjem u slastičarni „Venecija“ na Ilidži.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.