Gradiška

Izvještajno-izborna konferencija Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška

U Gradišci je 30. 06. 2015. godine održana Izvještajno-izborna konferencija Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška. Na Konferenciji su učestvovali delegati iz svih osnovnih organizacija i interesnih oblika organizovanja koji su se po principu aktivne registracije prihvatili učešća kao delegati Konferencije.

Nakon usvojenog Izvještaja o radu organa Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška u proteklom mandatnom periodu, izabran je novi sastav Opštinskog odbora od 15 članova i Nadzornog odbora od 3 člana.

Na Konferenciji je istaknut značaj daljeg jačanja organizacije kroz nastavak reevidencije članstva i prijema novih članova, kao i teritorijalno širenje opštinske organizacije u mjesnim zajednicama u kojima do sada nisu postojale Osnovne organizacije SDP BiH. Takođe novi način izbora u SDP BiH po principu „jedan član-jedan glas“ naišao je na veliko odobravanje, kao i cjelokupna aktivnost organa SDP BiH u pogledu sređivanja unutarpartijskih odnosa i vraćanja povjerenja građana u SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.