Izbori u organizacijama SDP-a

Izvještajno – izborna konferencija OO SDP BiH Žepče

Da se u Žepču „rađa“ jedan novi SDP pokazuje i činjenica da je sala Općinskog vijeća Žepče bila pretjesna da primi sve delegate i goste Izvještajno – izborne konferencije Općinske organizacije SDP BiH Žepče. Od broja pozvanih delegata (92) Konferenciji je prisustvovalo 79 delegata (86%) isto tako Konfereciji je prisustvovao i znatan broj gostiju.

Riječi novoizabranog predsjednika, Trifunovića, najbolje opisuju žepački SDP:“ SDP je politička opcija koja je uvijek prolazila velike turbolencije, no i pored toga u žepačkim okvirima je uvijek bila , a današnji skup – Konferencija je garancija vječnog opstanka Socijaldemokratske partije u našoj općini, našem gradu. Hvala svim članovima i aktivistima, hvala Vama na poetskoj lojalnosti, Vi ste najveća i istinska garancija opstanka SDP-a na ovim prostorima. Sa ovolikom dozom odgovornosti i želje za bolje sutra naših građana, naše djece ćemo sigurno napraviti rezultat vrijedan svake pažnje na Lokalnim izborima iduće godine. Sada je vrijeme da se mobiliziramo, da ustanemo i glasno saopštimo da je SDP tu, vratio se, jači nego ikad.“

Novoizabrano rukovodstvo OO SDP BiH Žepče je spona iskustva i mladosti, koje ima sve potrebno da u Žepču napravi jedan novi brend te da konačno krene u obračun sa diktatorskim režimom kojeg 20 godina provodi HDZ BiH zajedno sa svojim vječnim koalicionim partnerom, odnosno sa svojim esktremnim krilom i najboljim saradnikom Strankom demokratske akcije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.