Miro Lazović

Izjavom o amanetu Erdoganu, Bakir Izetbegović teritoriju BiH dijeli i dovodi je u pitanje

Miro Lazović, potpredsjednik Socijaldemokratske partije BiH, smatra da je svojom nedržavničkom izjavom “Alija je Erdoganu u amanet ostavio BiH da brine o njoj”, Bakir Izetbegović, kao član Predsjedništva BIH, grubo kompromitira BiH u međunarodnoj i domaćoj javnosti.

„Ova izjava je višestruko štetna. Od Bošnjaka pravi podanike a teritoriju BiH dijeli i dovodi u pitanje.

Protivnici BiH mu aplaudiraju, a Dodik i Čović u međunarodnim kontaktima dobijaju argumentaciju da BiH treba nestati ili u krajnjem slučaju je etnički podijeliti.

Sa ovakvom izjavom Bakir Izetbegović kao lider SDA jasno pokazuje da on i partija koju vodi ne znaju šta hoće i da postaju problem, a ne rješenje za budućnost BiH“, naveo je u svojoj izjavi Lazović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.