Izgradnja insfrastrukture u povratničkim mjestima u Zvorniku

Ministar u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Nerin Dizdar boravio je u službenoj posjeti Zvorniku.

Sa predstavnicima ove lokalne zajednice i predstavnicima povratnika, razgovarao je o stanju povratničke zajednice, kao i zajedničkim infrastrukturnim projektima u mjestima povratka.

Dizdar je razgovarao o prioritetima u izgradnji infrastrukture čiju implementaciju realizira Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica, a Grad Zvornik sufinansira.

Projekti se odnose na izgradnju puteva, vodovoda, rasvjete, kao i objekata od društvenog značaja i dr.

Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica će u 2023. godini podržati proces povratka u Zvornik, kroz izgradnju stambenih jedinica povratničkim porodicama, podršku u samozapošljavanju u poljoprivredi, finansijsku podršku majkama porodiljama, učenicima, studentima, pripravnicima, zapošljavanju u početnom biznisu i drugim vidovima podrške.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.