Vojin Mijatović

Izgleda da SNSD u Konjicu ima puno članova, iako u tom gradu nemaju kancelariju

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) nema kacelariju u Konjicu, ali ima mnoštvo bošnjačkih članova u biračkim odborima.

Vojin Mijatović iz Socijaldemokratske partije BiH objavio je na Facebooku liste biračkih odbora uz šaljivo obrazloženje da je na tim listama veliki broj Bošnjaka iz Stranke demokratske akcije u ime Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

“Neka neko kaže da Milorad Dodik ne voli BiH”, napisao je Mijatović, dodavši kako izgleda da SNSD ima puno članova u Konjicu iako u tom gradu nema ni kancelariju.

“Centralna izborna komisija BiH naravno zna sve ovo, a isto je u svim gradovima i svi se prave ludi!”, napisao je Mijatović.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu