Izetbegović se nada da će dio glasova Bećirovića odvući Hadžikadić i Šehović

Bakire, narod je naučio lekciju iz 2018. Nema rasipanja glasova. Samo Denis Bećirović! P.S. Možeš varati neke ljude neko vrijeme, ali ne možeš varati sve ljude sve vrijeme!, napisao je Mašić

Nermin Šehović bit će kandidat Stranke za BiH za člana Predsjedništva BiH. Ovo je izazvalo veliki broj reakcija na društvenim mrežama.

Sve ovo je prokomentirao i član SDP-a, Damir Mašić na svom zvaničnom Twitter nalogu.

Bakir Izetbegović se nada da će dio glasova Denisa Bećirovića odvući Mirsad Hadžikadić i Nermin Šehović. Bakire, narod je naučio lekciju iz 2018. Nema rasipanja glasova. Samo Denis Bećirović! P.S. Možeš varati neke ljude neko vrijeme, ali ne možeš varati sve ljude sve vrijeme!”, napisao je Mašić.

Podsjetimo, ova informacija je danas potvrđena. Šehović je trenutno šef detašmana Federalne uprave policije, a kratkom vremenskom intervalu prijavio se na nekoliko funkcija. Svaki put bezuspješno.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.