Saša Magazinović

Izetbegović i Dodik namjerno serviraju igrokaze poput današnje hitne sjednice

Zastupnik SDP-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović smatra kako Bakir Izetbegović i Milorad Dodik namjerno serviraju igrokaze poput sjednice najvišeg organa zakonodavne vlasti o navodnim ratnohuškačkim izjavama.

Magazinović je rekao da se u BiH dešava “udruženi nacionalistički poduhvat” jer nacionalističke stranke pokušavaju skrenuti pažnju s tema koje su životno važne.

“Sarađivat će, nabacivati loptice i dogovarati se bez obzira na to što u javnosti pokazuju da postoji netrpeljivost među njima”, kazao je Magazinović.

Kako kaže, zbog toga je SDP danas tražio održavanje vanredne sjednice o temi Izvještaja Evropske komisije o BiH, o čemu treba da se raspravlja u Parlamentarnoj skupštini BiH.

“Mi smo zahtijevali da se na redovnoj sjednici raspravlja o narušenom povjerenju javnost u izborni proces i to nam nije dozvoljeno. Tražimo i da se raspravlja o efektu uvođenja akciza koje su dogovorili upravo Bakir Izetbegović i Milorad Dodik”, rekao je Magazinović.

On ističe da Izetbegović i Dodik kao odgovor na pitanje o poskupljenju goriva u BiH serviraju igrokaze poput sjednice o navodnim ratnohuškačkim izjavama Bakira Izetbegovića.

klix.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.