Brčko Distrikt

Izetbegović i Čović prave nove podjele

Podjela Mostara na dvije opštine sa jedne i druge strane Neretve, kao i  formiranje dvije izborne jedinice u Federaciji BiH nije ništa drugo do nastavak podjele Federacije BiH  kakvu su odavno željeli  Čović  ( HDZ ), Dodik ( SNSD) i Izetbegović ( SDA).

Ovakav koncept podjele već je viđen, zaključeno je na sjednici  Predsjedništva  Organizacije Socijaldemokratske partije BiH Brčko distrikt BiH, održane u srijedu 13.04.2016.godine, prilikom formiranja vlasti u Brčko distriktu BiH nakon Lokalnih izbora 2012.godine.

Poznato je da je na prošlim Izborima  SDP Brčko distrikt BiH ostvario najbolji izborni rezultat, a da su Kadrić ( SDA) i Nišić ( SBiH) podanički prepustili mjesto gradonačelnika Domiću ( HDZ).

Ovu situaciju neodrživog  funkcionisanja Skupštinkse većine sa nekoliko tzv.nezavisnih poslanika ( Dačaj i Mujkić ) obilato su koristili SDS i SNSD uvodeći u vlast penzionera Dedejića ( SBB).

Novi izborni zakon mora obezbjediti fer i poštene Izbore, a mi u SDP BiH tražimo da se izbori za Gradonačelnika Mostara i Brčko distrikta BiH vrše na direktan način, kako se ovakve i slične prevare u buduće ne bi događale.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.