Gostovanje na N1

Izborom Bećirovića bi u vodu pale optužbe protiv Komšića

Gostujući u Danu uživo na N1, predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić, kazao je da će podnijeti krivične prijave Sudu Bosne i Hercegovine protiv Centralne izborne komisije i određenih ljudi.

Nikšić je u Danu uživo na N1 kazao da je izborni proces bio jako kompromitiran i da je bilo mnogo malverzacija. Kako je kazao, zbog svega ovoga Denis Bećirović nije ušao u Predsjedništvo BiH u koje bi, navodi, unio svježinu i kvalitet.

“Mislim da bi razoružao i sve one koji danas govore o tome kako je jedan narod birao drugom narodu člana Predsjedništva BiH. Mislim da bi izborom Denisa Bećirovića pale u vodu sve optužbe koje idu na račun Željka Komšića jer bi tada imali situaciju da su građani sebi izabrali dva člana Predsjedništva koji nisu niti iz jedne nacionalne stranke u BiH”, naveo je Nikšić.

On je kazao da će prvo ići sa apelacijom Sudu BiH protiv odluka Centralne izborne komisije. On je najavio krivične prijave protiv CIK-a i, kako je naveo, onih koji su radili i rade pripremu akata koji su u suprotnosti sa zakonom BiH.

“Svakako da će SDP podnijeti i određene krivične prijave iako su se ljudi u CIK-u tu ogradili, kao imaju zaštitu, imunitet za ono što rade u CIK-u”.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.