Realizacija aktivnosti Socijaldemokratske partije BiH u Tuzlanskom kantonu

Izborni štab KO SDP BIH Tuzla

U prostorijama Gradske organizacije SDP BiH Tuzla, Izborni štab KO SDP BIH Tuzla održao je radno-konsultativni sastanak sa izbornim štabovima GO SDP Tuzla i OO SDP Lukavac.

Na sastanku je razmatrana situacija na terenu, odnosno realizacija aktivnosti Socijaldemokratske partije BiH u Tuzlanskom kantonu.Izborni štab KO SDP BIH Tuzla kojeg su na ovom sastanku predstavljali Tomo Vidović, Žarko Vujović, Emir Vidić, Nenad Todorović i Aziz Čačković, još jednom je apostrofirao namjeru da se u okviru svojih kapaciteta stavi na raspolaganje gradskoj/opštinskim organizacijama SDP u TK s aspekta koordinisanja aktivnosti, a sve s ciljem ostvarivanja projekciranih rezultata SDP-a u Tuzlanskom kantonu.

IS KO SDP Tuzla

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.