Tešanj

Izbori za rukovodstva osnovnih i interesnih organizacija u SDPBiH Tešanj

Predsjedništvo Općinske organizacije SDPBiH Tešanj održalo je, 9. jula tekuće godine, svoju prvu sjednicu, u novom sazivu.

Prije realizacije radnog dijela sjednice održan je sastanak sa delegatima Izvještajno-izborne konferencije SDPBiHZDK sa ciljem organizacije učešća delegata iz naše organizacije Konferenciji, zakazanoj za 12.juli.

Nakon usvajanja Poslovnika o radu Predsjedništva, date su teze za izradu Okvirnog programa rada OOSDPBiH Tešanj, za period 2015-2019. godine.
Usvojena je Odluka o formiranju Savjeta sa određenim zadacima, te Odluka o sazivanju Izvještajno-izbornih konferencija i konvencija osnovnih i interesnih organizacija OOSDPBiH Tešanj.
Izvršeno je zaduženje članova Predsjedništva za koordinaciju i pomoć osnovnim organizacijama SDP-a.

OOSDPBiH Tešanj

                      

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.