U sljedeća tri dana održava se referendum SDP-a

Izbor kandidata za Predsjedništvo BiH na referendumu, početak je pobjedničke kampanje SDP BiH

Od četvrtka, 24. maja, na više od 100 biračkih mjesta Socijaldemokratska partija BiH započinje unutarpartijski Referendum o izboru kandidata za člana Predsjedništva BiH.

Ovo je prvi put da neka politčka stranka u BiH, ali i u široj regiji, organizuje izjašnjavanje cjelokupnog članstva o veoma važnom političkom pitanju.

Referendum će se održavati 24.,25. i 26. maja, a rezultati referenduma će biti saopšteni na Konvenciji SDP BiH, koja će biti održana 27. maja u Sarajevu.

Biračka mjesta će biti otvorena sva tri dana od 9 do 18 sati, a pravo glasa ima 42.785 članica i članova SDP BiH.

Osim na glasačkim mjestima, članicama i članovima partije za glasanje će na raspolaganju biti i mobilni timovi, a glasanje je također moguće i elektronskim putem na posebno kreiranoj web platformi.

Sve pripreme za održavanje referenduma su uspješno završene. Formirani su birački odbori i utvrđen je birački spisak članstva. Očekuje se i veliki odziv članova za ovaj festival demokratije.

Sekretarijat SDP BiH je stvorio sve potrebne preduslove da odluka referenduma, ma kakva bude, odmah može biti implementirana.

Izbor kandidata za Predsjedništvo BiH na referendumu je početak pobjedničke kampanje SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.