FOŽ SDP BiH

Izađite na izbore u nedjelju!

Drage drugarice,

prije mjesec dana FOŽ SDP BiH je svim kandidatima za predsjednika SDP BiH uputio izjavu o opredijeljenosti za principe rodne ravnopravnosti koju smo predložili da potpišu i time iskažu svoju spremnost da se zajedno sa nama bore za osnovne socijaldemokratske principe.

Dva dana prije izbora za novog predsjednika SDP BiH obavještavamo vas da su izjave potpisali Emir Đikić, Jasmin Imamović i Miro Lazović. Zahvaljujemo se drugovima na podršci koju će pružiti Forumu žena ukoliko budu izabrani, a vas još jednom pozivamo da iskoristite svoje pravo i izvršite svoju obavezu članice SDP BiH i izađete na izbore u nedjelju 20.09.2015. godine te glasate za vašeg favorita prema vlastitom nahođenju!

FOŽ SDP BiH

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.