Konvencija

Izabrano rukovodstvo OO FOM SDP Centar Sarajevo

Delegati konvencije izabrali novo rukovodstvo OO FOM SDP BIH Centar u sastavu Alen Tucaković, predsjednik, Faruk Kurtović i Irma Zuko potpredsjednci i Ajla Skenderović sekretarka.

Slika

Dana 05.04.2014., je održana Izborno – izvještajna konvencija OO FOM SDP Centar Sarajevo u ovalnoj sali Gradskog vijeća. Na konvenciji su predočeni programi rada kandidata i kandidatkinje za Predsjednika/ce OO FOM SDP BIH Centar Sarajevo, Izvještaj o radu OO FOM SDP BIH Centar Sarajevo za period 2011.-2014., a usvojena je i Odluka o unutrašnjem organizovanju OO FOM SDP BIH Centar Sarajevo sa amandmanima koji će u olakšati i doprijenijeti boljoj organizacionoj strukturi OO FOM SDP BIH Centar Sarajevo.

Gosti Konvencije su bili Predsjednik OO SDP BIH Centar Igor Kamočaji,  vijećnik Općine Centar i član predsjedništva OO SDP Centar Dževad Vrabac, te se u ime KO FOM SDP BIH Sarajevo obratila Predsjednica Ena Duran.

Pored spomenutih, konvenciji su prisustvovali dugogodišnji članovi iz drugih kantona, te rukovodstva OO FOM u Kantonu Sarajevo, te članice FOŽ OO SDP BIH Sarajevo.

Na Konvenciji je bio prisutan 71 delegat, te su nakon predstavljanja kandidata, izabrali novo rukovodstvo OO FOM SDP BIH Centar u sastavu Alen Tucaković, predsjednik, Faruk Kurtović i Irma Zuko potpredsjednci i Ajla Skenderović sekretarka.

U izvrši odbor su ušli: Ajla Asotić, Azra Seferčehajić, Melisa Lekić, Lejla Karović, Alen Đaka, Zlatan Saler, Asim Halilbašić, Mirza Krajina i Nedim Popović.

U svom prvom obraćanju novoizabrani Predsjednik Alen Tucaković je rekao kako će se truditi da OO FOM SDP BIH Centar ostane najbolja organizacija u KS i da će se potruditi da opravda povjerenje svojih glasača. Kao svoju obavezu spomenuo je da je tu da spaja ljude, a ne da ih razdvaja.

Zbog izuzetnog doprinosa i podrške OO FOM SDP Centar, za počasne članove su izabrani Subhija Lučić-Buba i Tihomir Cenčić-Tiho, te im je uručena zahvalnica.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.