FOŽ SDP BiH Konjic

Izabrano rukovodstvo Foruma žena SDP BiH Konjic

Članice Foruma žena OO SDP BiH Konjic održale su 11.12.2015. Izvještajno-izbornu Konvenciju u Bosanskoj sobi Narodnog univerziteta u Konjicu.

U radu Konvencije učestvovalo je 49 delegatkinja, kojima su se prigodnim govorom obratila potpredsjednica Foruma žena SDP BiH i predsjednica Foruma žena KO SDP HNK Ifeta Škoro. U ime OO SDP BiH Jablanica prisutne je pozdravila Azra Ivković i na kraju je sve skupa pozdravio predsjednik OOSDP Konjic Suad Golubić.

Za novu predsjednicu Foruma žena OOSDP Konjic izabrana je Amra Subašić, dok je njena zamjenica Almira Trlin.

Pored novog rukovodstva izabrane su i članice Predsjedništva u sastavu: Sanela Muhibić, Valerija Cvitanović, Amra Lepara, Laida Opančić, Zuhra Omerović, Emina Junuz, Mira Ćibo, Zineta Junuz, Sanja Alagić, Maida Bukvić, Jasminka Džumhur, Sanja Macić i Živana Hadžizukić.
Novoizabrana predsjednica FOŽ OOSDP Konjic g-đa Subašić zahvalila se na ukazanom povjerenju i pozvala prisutne delegatkinje na saradnju u narednom periodu.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.