Izabrano rukovodstvo Foruma seniora/ki OO SDP BiH Konjic

Forum seniorki i seniora OO SDP BiH Konjic danas je održao svoju Osnivačku konferenciju. U radu konferencije učestvovalo je 22 delegata. Tokom konferencije usvojena je Odluka o unutrašnjem organizovanju Foruma seniora/ki OO SDP BiH Konjic.

Za predsjednicu Foruma seniora/ki OO SDP BiH Konjic izabrana je Alikadić Fatima, potpredsjednik  je Kudra Mirsad a sekretar Habibija Ibro.

Izabrani su i članovi Predsjedništva: Hakalović Hadija, Hadžizukić Živana, Krezić Zoran, Krivić Nura, Mujak Sabit i Talović Mira.

Prisutne delegate pozdravila je potpredsjednica KO SDP HNK Saradžić Vesna I potpredsjednik OO SDP BiH Konjic Kovačić Dženan  koji su naglasili važnu ulogu ove populacije kao i našu obavezu da se provedu aktivnosti kojima bi se popravilo stanje u kojem se trenutno nalaze.

Kao iskusni ljudi kroz svoj životni vijek ova kategorija je spremna dati svoj doprinos u rješavanju različitih problema i potreba u lokalnoj zajednici.

Konferencija je završena druženjem i dogovorom za aktivnosti u narednom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.