Kakanj

Izabrano rukovodstvo Foruma seniora OO SDP BiH Kakanj

U skladu sa Odlukom o radu i organiziranju OO SDP BiH Kakanj u ponedjeljak, 18.12.2017. godine, održana je  Izvještajno izborna Konvencija Foruma seniora OO SDP BiH Kakanj. Na Konvenciji je usvojen Izvještaj o radu ovog interesnog oblika organizovanja kao  i Odluka o unutrašnjem organizovanju i radu FOS OO SDP BiH Kakanj.

Sjednici je prisustvovao Enes Piljug u svojstvu potpredsjednika OO SDP BiH Kakanj i sekretar OO SDP Kakanj Tarik Jusupović koji su svojim angažmanom dali puni doprinos u toku same sjednice.

U skladu sa Poslovnikom o radu Konvencije, izabrano je rukovodstvo u sljedećom sastavu:

Predsjednik: Komšić Nikica. Dva potpredsjednika: Kubura Ibrahim i Stevanović Petar, sekretar: Mukladžija Ramiz, članovi Predsjedništva: Palavra Husein, Lukić Anton, Duvnjak Vinko, Kozlo Sakib, Šarac Ljubica i Bilalović Dževad.

Konvenciji si obratio Komšić Nikica,  izabrani predsjednik OO SDP BiH Kakanj i istakao obavezu novog rukovodstva da u narednom periodu izradi Program rada kojim će aktivirati što veći broj članova i simpatizera FOS-a iz svih mjesnih zajednica sa područja općine Kakanj,  a čiji je  zajednički zadatak zalaganje i zastupanje  interesa penzionera i osoba starije životne dobi.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu