Izabrano novo rukovodstvo Foruma žena SDP Brčko

U prostorijama Organizacije SDP BiH Brčko distrikt BiH izabrano novo rukovodstvo Foruma žena OBD SDP BiH.

Pristunim drugaricama se prvi obratio predsjednik Esad Atić istaknuvši da je prijatno iznenađen njihovim velikim odzivom na ovaj sastanak, te da se nada da će upravo one kao i do sada biti najveća podrška i oslonac SDP-u.

Uz prisustvo i glasanje velikog broja žena, za predsjednicu jejednoglasno izabrana Nizama Denić, za potpredsjednice Refija Zukić  i Emina Isić.

Članice predsjedništva FOŽ-a su:

Ahmetbašić Izeta
Jašarević Zumreta
Ražanica Šehida
Omerhodžić Sabina
Ademović Mersiha
Čačković Zada
Hasić Fahira
i Ljuca Nisveta.

Na listi koalicije BH BLOK – SDP BiH i NS BiH  za Skupštinu Brčko distrikta BiH na predstojećim lokalnim izborima, 15 pozicija zauzimaju žene, što iznosi 44%. Ambiciozne i vrijedne gospođe iz koalicije BH BLOK svojim radom i zalaganjem dokazuju da su žene itekako poštovane i uvažene u koaliciji koju predstavljaju. Naš cilj je da pokažemo snagu žena u našem gradu i pozivamo sve dame iz Brčko distrikta BiH da nam se pridruže.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu